De Oude Zustertuin heeft een nieuw speelkasteel. Na 18 jaar trouwe dienst hebben we afscheid genomen van het oude speelkasteel. Dit nieuwe speelkasteel biedt de moedige kinderen veel speelplezier. Het kasteel heeft twee klimwanden, een glijpaal, een kettingwiebelbrug, een sportenladder, een Tarzanbrug en twee speeltorens!

Het speelkasteel is mede mogelijk gemaakt dankzij het dorpgolf, georganiseerd door de Ronde Tafel Bodegraven. Hieronder staan een aantal foto's van de bouw van het speeltoestel. Wil je zien wat het geworden is, kom dan naar de Oude Zustertuin. Dan kan je hem gelijk uitproberen!

      

In dit park, ver weg van het verkeer (en de vele gevaren die dat met zich meebrengt) kunnen kinderen in een volkomen natuurlijke omgeving, nog zichzelf zijn en veilig spelen in de spannende bossages of met de kinderboerderijdieren. Terwijl de kleintjes zich vermaken in de kleuterspeeltuin, heeft de wat oudere jeugd veel plezier in de schorsbak met klimtorens. Van het grote sport- en voetbalveld wordt door jong en oud gebruik gemaakt.